kallhult

Alla inlägg den 27 september 2010

Av Gabriella - 27 september 2010 21:40

Blåsväder kräver musik i ridhuset. Det var Romanows andra pass i dag och han skötte sig riktigt bra. I högervarv flyttar han riktigt bra och i volterna är han väldigt rund och fin. I vänster varv är det lite svårare. Det är här som han protesterar och även i detta varv som han tappar framåtbjudningen. Igår hade jag stora problem med galoppen men i dag gick det bättre. Så det är bara att träna på.


Marconett och Sara red dressyr idag och det gick okej. Marconett säger att smekmånaden är över och nu krävs det lite mer av Sara för att Marconett ska göra som hon vill men Sara hittar nog snart alla knappar.


Cornett blev longerad över bommar idag. Hon fick på sig inspänningar tidigt för hon var för ovanlighetens skull väldigt pigg. Tänk va kul det kan vara att jobba helt plötsligt. Hon har aldrig varit så framåt i galoppen som hon var idag och det var jättekul.


Wilgot fick också en omgång på lina. Även han var inspänd men han för första gången. Han är en riktig pärla han accepterar det mesta utan att protestera vilket är väldigt kul.

Ovido - Quiz & Flashcards