kallhult

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Gabriella - 13 september 2010 18:00

Soligt väder trots regnprognos, tänk vad det är skönt med höst och vackert väder.

Tommy har fått en veckas vila och nu var det dags att börja träna igen. Det märks att han tyckt att det var skönt med lite vila och jobbigt att börja jobba igen. Med övertalning fick vi oss ett riktigt bra pass. Jag tänkte bara prova om han förstod att man kan fatta galopp från skritt och detta fixade han super bra framför allt i vänstervarvet. Det gick till och med bättre än att fatta från trav här två gånger. Det är vid sådana här tillfällen som det är så fantastiskt kul att jobba med unghästar.


Marconett fick även hon sig ett pass i paddocken samtidigt som Tommy. Det är lite svårt att rida själv samtidigt som man instruerar men det gick riktigt bra för Sara ändå. Marconett försökte dock ta kommandot i traven men med lite coachning från mitt håll funkade det riktigt bra.


Romanow fick sig ett longerpass och även han skötte sig riktigt bra. Han fick öva på övergångar i framför allt trav. Han blir för ivrig och då lyssnar han inte så bra. Men nu har vi börjat och på slutet gick det bra. Nu ska han bara bygga lite mer muskler så kan han snart vara på väg tillbaka igen.

Ovido - Quiz & Flashcards