kallhult

Alla inlägg den 20 september 2010

Av Gabriella - 20 september 2010 18:00

Idag var det dags för ett dressyr pass för Marconett och Sara. Marconetts något förstora mage gör att hon får skavsår av sadelgjorden trotts fårskinnstunnel…. Så Sara får lov att rida barbacka men hon klagar inte och inte Marconett heller. Nu har Sara och Marconett bekantat sig med varandra och det går framåt. Nu vågar även Sara kräva mer av Marconett och vi kräver även mer av dem båda.


Wilgot fick sig en omgång i töm och han börjar bli riktigt duktig på det. Han är inte ett dug stressad över att jag går bakom eller att det är någon som tar honom i munnen så det känns snart som det är dags för att hänga på honom.


Jag red Cornett i dag och hon var bra framåt för skänkeln när hon ville. Så det var lite som på/av emellanåt men det blir bättre. Hon har fin framåtbjudning i höger galopp något svårare i vänster men det är bara att jobba på.


Ellan red Tommy idag och han försökte även med henne. Fördelen med Ellan är att hon är längre och har längre ben att använda när han inte vill än när jag rider. Dock behöver de två rida ihop sig då hon inte ridit honom sen i våras.

Ovido - Quiz & Flashcards