kallhult

Alla inlägg den 14 september 2010

Av Gabriella - 14 september 2010 19:30

Idag var det dags för Wilgot att svettas. Han behöver träna på att komma tillbaka i longeringen. Hans största brist nuläget är att bryta av från trav till skritt och skritt till halt. Ellan tog på sig denna utmaning och efter 20 min intensivt tränande gick det riktigt bra. Kan även tilläggas att han longerades samtidigt som jag longerade Tommy och detta var första gången så han var riktigt duktig.


Som sagt Tommy blev även han longerad. Han hade pessoaselen på sig och han har äntligen börjat slappna av i den vilket gör att han nu mera lägger sin energi på att arbeta och inte vara spänd.  Han flyttat även undan ganska bra när jag kräver detta av honom dock är det fortfarande jobbigt men det kommer vi nog snart över.


  


  


  

Så var det dags för Ellan att för första gången rida vår underbara treåring Cornett.  Cornett skötte sig väldigt bra och lyssnade och gjorde allt som Ellan bad henne om. Den största skillnaden som vi märker på denna lilla häst är att hon faktiskt tycker att det är ganska kul att jobba nu mera. Hon har mkt bättre framåtbjudning än innan betet. Nu hoppas vi bara att det håller i sig.

Ovido - Quiz & Flashcards