kallhult

Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Gabriella - 19 maj 2010 21:11

Idag var det ett underbart väder och vår goa lilla Marconett tycker fortfarande inte att en liten ska komma till världen….. Man kan bli tossig för mindre. Marconett kan man ha som en hund så idag har hon fått gå runt lite på gården som en gårdshund.

  


Tommy och Cornett fick en tur i skogen och ibland är Tommy lika envis som en åsna. Fan fick för sig att han inte skulle gå först och det gick inte att ändra på det så det är tur att vi har en så snäll treåring! Men trotts lite bråk gick det bra och vi fick galopperat ute med båda så vi är nöjda.


Romanow fick sig en tur i paddocken och nu händer det saker. Galopparbetet har blivigt hur bra som helst. Han slår sig fri i fattning och avbrott men annars går han stadigt så nu känns det som vi är på banan igen!


I måndags fick Wilgot sig en omgång i tömkörning, denna lilla häst går från att vara ganska nervös för svanskappa och tömmar till att inte bry sig över huvud taget. Ibland är det så roligt att man inte vill sluta.

Nu får vi bara hoppas att vädret kan hålla i sig så bet kan komma en liten för nu har Marconett gått över tiden med en dag. Men inga vaxproppar.....

  

Ovido - Quiz & Flashcards