kallhult

Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Gabriella - 10 maj 2010 21:11

Idag hade vi tre underbara hästar som fick jobba ordentligt för sin mat. Tommy var först ut och efter en del ifrågasättande började han vara med på Ellans noter. Han fick till ett litet bocksprång i galoppen och denna gång satt Ellan kvar vilket var jättekul! Nu har båda två börjat få koll på galoppen, Tommy har börjat slappna av och bli rund och Ellan har börjat rida ordentligt     . En toppentur i en solig men blåsig paddock.


Sen var det dags för Romanow. Han började toppenbra idag och gjorde precis som jag ville. Dock tog det inte så lång tid innan han kom ihåg att man måste busa och sätta sig på tvären. I båda galoppfattningarna fick vi till riktigt fina bocksprång. Vid nästa försök gick det bättre och han går mycket bättre i galoppen nu, han är till 70% stadig och rund i formen och det är skönt. Men han sätter mig på prov både ryttarmässigt och tankemässigt då han är väldigt kvick i allt han gör.


Cornett var sist ut idag och det blev en ny upplevelse på henne. Även hon fick till en serie bocksprång i galoppen. Detta var de första riktiga sprången hon har genomfört sen vi började rida in henne. Det var även första gången för henne själv i paddocken och det gick riktigt riktigt bra.


Imon ska de få hoppa lite och sedan väntar 5 dagar vila vilket alla behöver, även vi  

Ovido - Quiz & Flashcards