kallhult

Alla inlägg den 15 maj 2010

Av Gabriella - 15 maj 2010 20:25

Så var vi långlediga och hästarna med. Men bara för att hästarna är lediga betyder det inte att det inte händer saker här på gården. Jag fick för mig att nu ska gaveln på stallet målas och så blev det i fredags. Med hjälp av traktorn och den lång stege kunde pappa måla i toppen på gaveln… Jag är för höjdrädd för det men lite längre ner målade jag. Det blev verkligen snyggt med lite färg. Nu känns det inte som det är så bråttom med att sätta lock även om de ska upp så småningom.


  


Idag var det då dags att hitta på något nytt och det blev något så spännande som att tvätta våran altan. Den har inte sett en högtryckstvätt sen vi flyttade hit och det var med livet som insats som man gick på den när den var blöt då den var hal som en ål! Den var svart men nu är den ljusgrå och det känns toppen. Fram kom även grillarna och trädgårdsmöblerna så nu kan grillningen börja på alvar.


  


Även om det finns mycket att göra på gården så går vi och väntar och väntar, det vill säga på Marconett. Hon är beräknad till den 18e men vi tycker att det ser ut som det kan dimpa ner när som. Sen i onsdags kväll har hon haft små små vaxproppar men ingen fölunge. Men vem vet det kanske blir i natt.    

Ovido - Quiz & Flashcards